İSTANBUL / KARTAL - Süleyman Demirel Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: süleyman demirel anadolu lisesi

May

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilen “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor “projesi kapsamında nisan ayı etkinliği olarak projede görevli öğrenci ve öğretmenlerimizle Burgazada Sait Faik Müzesini ziyaret ettik .

May

Ulusal Kanser Haftası kapsamında öğrencilerimize bilgilendirme yapıldı

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem 1. sınavlar 25 Mart Pazartesi-4 Nisan Perşembe tarihleri arasında yapılacaktır.

Şbt

Okulumuz Gezi Kulübü taraından düzenlenen Bursa ve Uludağ Milli Park gezisini 13.01.2024 tarihinde 80 öğrenciyle gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümü münasebeti ile okulumuzda Atatürk’ü Anma Töreni gerçekleştirildi.

Ekm

Olası bir acil durumda can ve mal kaybının yaşanmaması veya en aza indirilmesi için okulumuzun planlı bir şekilde boşaltılmasını sağlamak amacıyla 13.10.2023 Cuma günü personel/öğrenci tahliye tatbikatı yapıldı.

Ekm

04.10.2023 tarihinde Gezi Kulübü öğretmenlerimiz Suna ŞAHİN EMİROĞLU ve Fatih UTKU rehberliğinde "Fatih'in Rüyası" adlı gezi programı gerçekleştirildi.